Bästa barnvagnen för löprundan

Det första man tänker på efter att man har fött barn är troligtvis inte att tränga sig in i träningsbyxorna, men efter sinom tid är det mycket vanligt att man vill komma igång med träningen och få tillbaka den kropp som man kanske hade innan graviditeten eller som man längtat efter att ha. Tyvärr kan det ibland kännas riktigt svårt att komma iväg och träna, speciellt när man knappt ens hinner duscha längre. Det finns dock riktigt smarta lösningar på problemet och en av dessa är naturligtvis att ta med sig barnet till träningspasset.

I detta fall är det just löpning och löpning med barnvagn som jag kommer att fokusera på. Alla människor mår bra av frisk luft, oavsett ålder och därför är löpning en av de bästa träningsmetoder som man kan använda sig av. För att lyckas med detta på ett effektivt och smidigt sätt kan det dock vara bra att använda sig av en vagn som är specifikt framtagen för att kunna springa med.

Thule Urban Glide 1 är en utmärkt vagn för den som har barn över 6 månader, men som inte är över cirka 5 år. Vagnen är otroligt smidig att använda sig av och är en av de bästa joggingvagnar som du kan använda. Dessutom är den så otroligt nätt och väger endast 10 kilo. Med det sagt får du en vagn som är enkel att styra, samtidigt som du ändå får en del motstånd, vilket i sin tur kommer ge dig snabbare träningsresultat.

Det bästa med denna vagn är att den även finns som dubbelvagn. Det betyder att du kan ta med tvillingarna ut tillsammans, eller varför inte låta både bebis och storasyskon hänga med ut på en runda. Många barn tycker att det är fruktansvärt roligt när det går undan och på så sätt kan alla njuta av turen.